VCA gecertificeerd

5 jaar garantie

Spoedservice regio Ede

Gratis vrijblijvende offerte

Dakonderhoud

Voorkom ge-emmer …

Om de levensduur van jouw dakbedekking te maximaliseren kun je nu een preventief service- en onderhoudscontract afsluiten.

Tegen een aantrekkelijk tarief verzeker je jezelf ervan dat jouw dak(goten) jaarlijks, nauwkeurig worden gecontroleerd. Deze controle zal worden uitgevoerd door een dakspecialist van Blokker Daksystemen.

Kleine reparaties, welke tijdens deze periodieke inspectie worden geconstateerd, vallen onder dit onderhoudscontract. Al onze bevindingen worden duidelijk weerlegt, middels een inspectierapport met foto’s ter verduidelijking.

Met een opzegtermijn van slechts twee maanden loopt u geen enkel risico.

Nieuwsgierig geworden naar de voordelen van een preventief service- en onderhoud contract/rapport? Download dan hier een voorbeeld rapport!

Download inspectierapport (voorbeeld)
Download onderhoudscontract

Tevreden klanten:

Coen en zijn team hebben bij ons 3 stukken plat dak (veschillende hoogtes) vervangen. Hierbij zijn we van A tot Z goed geïnformeerd en geadviseerd en hebben deze mannen topwerk afgeleverd. Wij bevelen Blokker daksystemen absoluut aan!
Fam. van Oudheusden (Ede)
Volledig plat dak (90m2) vervangen. Werken alleen met top materialen, prima prijs/kwaliteit. Zeer professioneel en bovendien vriendelijk team. Was erg tevreden en zou ze voor volgende klus weer inschakelen. Aanrader!
Dhr. Wentholt (den Haag)
Super werk afgeleverd! Ik werd overal bij betrokken en de heren hielden mij constant up-to-date. Binnen twee dagen was het hele dak geïsoleerd en vervangen, voor een mooie prijs. Toen de heren een extra isolatie mogelijkheid signaleerde werd dit in goed overleg met mij ook gedaan. Constant dachten de heren mee over mogelijkheden. Ik ben uitermate tevreden.
Dhr. van der Heide (Zeist)
Coen Blokker en collega’s hebben prima werk geleverd in Den Haag. Mijn bitumen dak is vervangen. Alles volgens afspraak en tegen scherpe prijs. Bij een volgende klus bel ik ze gelijk weer.
Anoniem (Renkum)
Coen van Blokker Daksystemen is naar ons dak komen kijken en heeft ons een eerlijk advies gegeven om het dak eerst te laten repareren. We hebben dus ons platte dak niet totaal laten vervangen, omdat dat nog niet nodig was. De reparatie is snel en goed uitgevoerd en we hebben geen lekkage meer gehad. Zijn eerlijkheid hebben wij erg gewaardeerd en we raden hem zeker aan!
Fam. Versteegh (Amersfoort)
Coen heeft met zijn mannen het werk vakkundig uitgevoerd. Ondanks het slechte weer in de dagen dat het werk werd gedaan, totaal geen lekkage. Prijs was goed, offerte uitgebreid en duidelijk, luxe materialen => aanrader!
Dhr. Raap (Abcoude)

Maatschappelijk betrokken

Ons bedrijf is actief betrokken bij goede doelen en stichtingen. Jaarlijks dragen wij bijvoorbeeld een deel van onze omzet af aan goede doelen.

Enkele goede doelen, welke jaarlijks op onze steun kunnen rekenen: Leger des Heils en Stichting Stop Pesten NU.

Ook zijn wij actief met verschillende sponsoractiviteiten. Met name aan plaatselijke activiteiten en sport- en spel voorzieningen voor jongeren. Ons bedrijf is meerdere malen uitgeroepen tot  sportiefste kampioen van Ede!

Veiligheid en kwaliteit:

Veiligheid en kwaliteit komen bij ons op de eerste plaats. Hiervoor zijn wij VCA gecertificeerd en gebruiken wij uitsluitend KOMO gecertificeerde bouwmaterialen.

KOMO certificaat voor kwaliteit dakbedekking        VCA certificaat dakbedekking

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen