Service en onderhoud

Om de levensduur van de dakbedekking te maximaliseren kunt u met ons een preventief service- en onderhoudscontract afsluiten.

Tegen een aantrekkelijk tarief verzekert u zich ervan dat uw dak(goten) één of meer keer per jaar nauwkeurig worden gecontroleerd door een specialist van Blokker daksystemen.

Ook kleine reparaties tijdens deze inspectie vallen binnen het kader van dit onderhoudscontract. Onze bevindingen worden aan u weerlegt middels een inspectierapport met foto’s ter verduidelijking.
Met een opzegtermijn van twee maanden loopt u geen enkel risico.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de voordelen van een preventief service- en onderhoud contract/rapport, download dan hier een speciem!

Blokker Daksystemen is VCA gecertificeerd. Alle Veiligheid-, Gezondheid- en Milieuregels worden door ons in acht genomen en op de juiste wijze toegepast.

Foto-dakonderhoud

Download inspectierapport
Download onderhoudscontract

Tijdens een preventief service en onderhoudscontract controleren wij de dakhuid op gebreken. Kleine gebreken, zoals bij de foto hierboven, worden tijdens onze inspectie direct herstelt.

Zo bent u altijd verzekert dat uw dak in optimale conditie blijft zonder toren hogen onkosten.

Normaliter merk je hier als eigenaar en/of beheerder niets van totdat het te laat is. Door een preventief service en onderhoudscontract bent u gewaarborgd dat eventuele kritieke punten in de dakopbouw tijdig worden herstelt.

Direct contact opnemen
Bel mij terug