Contactgegevens Blokker Daksystemen

Blokker Daksystemen BV

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Darwinstraat 7c
6718 XR Ede (Gelderland)

Postadres:
Postbus 413, 6710 BK Ede

Bereikbaarheid:
Telefoonnummer: 0318 614991
E-mail info (@) blokkerdaksystemen.nl

Of gebruik onderstaand contactformulier:

  • Hierop kunnen wij u informeren wanneer we u niet kunnen bereiken.
  • Voer het nummer in waarop wij u het beste kunnen bereiken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tevreden klanten:

Coen en zijn team hebben bij ons 3 stukken plat dak (veschillende hoogtes) vervangen. Hierbij zijn we van A tot Z goed geïnformeerd en geadviseerd en hebben deze mannen topwerk afgeleverd. Wij bevelen Blokker daksystemen absoluut aan!
Fam. van Oudheusden (Ede)
Volledig plat dak (90m2) vervangen. Werken alleen met top materialen, prima prijs/kwaliteit. Zeer professioneel en bovendien vriendelijk team. Was erg tevreden en zou ze voor volgende klus weer inschakelen. Aanrader!
Dhr. Wentholt (den Haag)
Super werk afgeleverd! Ik werd overal bij betrokken en de heren hielden mij constant up-to-date. Binnen twee dagen was het hele dak geïsoleerd en vervangen, voor een mooie prijs. Toen de heren een extra isolatie mogelijkheid signaleerde werd dit in goed overleg met mij ook gedaan. Constant dachten de heren mee over mogelijkheden. Ik ben uitermate tevreden.
Dhr. van der Heide (Zeist)
Coen Blokker en collega’s hebben prima werk geleverd in Den Haag. Mijn bitumen dak is vervangen. Alles volgens afspraak en tegen scherpe prijs. Bij een volgende klus bel ik ze gelijk weer.
Anoniem (Renkum)
Coen van Blokker Daksystemen is naar ons dak komen kijken en heeft ons een eerlijk advies gegeven om het dak eerst te laten repareren. We hebben dus ons platte dak niet totaal laten vervangen, omdat dat nog niet nodig was. De reparatie is snel en goed uitgevoerd en we hebben geen lekkage meer gehad. Zijn eerlijkheid hebben wij erg gewaardeerd en we raden hem zeker aan!
Fam. Versteegh (Amersfoort)
Coen heeft met zijn mannen het werk vakkundig uitgevoerd. Ondanks het slechte weer in de dagen dat het werk werd gedaan, totaal geen lekkage. Prijs was goed, offerte uitgebreid en duidelijk, luxe materialen => aanrader!
Dhr. Raap (Abcoude)

Maatschappelijk betrokken

Ons bedrijf is actief betrokken bij goede doelen en stichtingen. Jaarlijks dragen wij bijvoorbeeld een deel van onze omzet af aan goede doelen.

Enkele goede doelen, welke jaarlijks op onze steun kunnen rekenen: Leger des Heils en Stichting Stop Pesten NU.

Ook zijn wij actief met verschillende sponsoractiviteiten. Met name aan plaatselijke activiteiten en sport- en spel voorzieningen voor jongeren. Ons bedrijf is meerdere malen uitgeroepen tot  sportiefste kampioen van Ede!

Veiligheid en kwaliteit:

Veiligheid en kwaliteit komen bij ons op de eerste plaats. Hiervoor bieden wij onze medewerkers VCA certificering en gebruiken wij uitsluitend KOMO gecertificeerde bouwmaterialen.

KOMO certificaat voor kwaliteit dakbedekking

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Gratis vrijblijvende offerte